Nose Work – det bästa du kan göra med din hund

Bild på boken: Nose work - det bästa du kan göra med din hund
En bra grundbok i Nose Work

Nose Work – det bästa du kan göra med din hund

Hunden älskar att få använda sin nos.Därför är NOSE WORK både roligt och nyttigt för din hund. Den får känna sig både duktig och självständig och blir mera tillfreds än efter en vanlig promenad.

Principerna är de samma som för en narkotikahund, men här letar hunden efter vattenbaserade hydrolater istället. Dofterna är eukalyptus, lagerblad och lavendel.

Sedan 1 januari 2017 är NOSE WORK en officiell tävlingsgren i Sverige, så om du vill kan du även börja tävla med din hund. I den här boken får du lära dig hur du påbörjar träningen och hur du går vidare från enkelt till svårare. Du får även lära dig hur det går till på tävling.

Texten på bokens baksida

Det bästa hundar vet är att få använda sitt främsta instrument, nosen. Därför är Nose Work något av det roligaste och nyttigaste du kan göra tillsammans med din hund.

i Nose Work får hunden känna sig lika viktig och duktig som en narkotikahund, med den enda skillnaden att hunden söker efter vattenbaserade hydrolater av eukalyptus, lagerblad och lavendel.

Sökarbetet går att göra allt från enkelt och lättsamt till tufft och utmanande. Du kan träna Nosen Work bara för att det är roligt oc för att ge hunden en nyttig uppgift, som gör den trött, nöjd och tillfredsställd.

Du kan även tävla i Nose Work. Från 1 januari 2017 är det en officiell tävlingsgren.

I den här boken får du veta hur du börjar, hur du utvecklar träningen och hur du tävlar. Du får lära dig mer och hundens nos, vad som stimulerar den att söka och hur du lär in markeringar.

Så sätt igång, ha kul och njut av att se hunden göra det, den älskar

Författare: Susanne Lindgren, Martin Johnson, Adam Hübinette
ISBN: 978-91-982155-4-0
Förlag: Kyon Förlag
94 sidor pocket

Beställ genom att fylla i formuläret

( Förut 219:-)

NYTT PRIS= 175:-
Så långt lagret räcker

30-dagar-pengarna-tillbaka garanti

TIPS på en annan bok
”Så hamnar du på pallen i Nose Work” är boken för dig med tävlingsambitioner eller som vill träna på en mer avancerad nivå