Välj rätt hund

Bild på boken Välj rätt hund
Att välja ras är inte alltid så lätt

Välj rätt hund

Kort och bra info om ca 220 hundraser.

Hundens popularitet har aldrig varit större än idag och det finns många raser att välja bland. När du skall skaffa hund gäller det att hitta en ras som passar ditt och familjens sätt att leva. För att du och din hund skall få ett rikt liv tillsammans är det också viktigt att du har tid att aktivera hunden mentalt och ge den social närhet.

Välj rätt hund är en praktisk vägledning när du skall skaffa hund. Samtidigt är boken ett lättanvänt uppslagsverk över de vanligaste hundraserna.

Välj mellan 220 hundraser

Den presenterar ca 220 raser i text och bild med beskrivningar av arbetsbakgrund, behov, mentalitet, hårlag, skötsel m.m. Ett överskådligt schema gör det enkelt för dig att hitta passande raser.

Hundens utveckling

Du kan också läsa om hundens utveckling från valp till vuxen, inlärning och prägling, miljö- och lydnadsträning samt utfodring och skötsel. Om du följer bokens råd är chansen stor att du får en hund som blir en kamrat och tillgiven vän för många år framöver.

Charlotte Swanstein är sedan 1993 verksam som hundpsykolog. Vid sidan av denna syssla är hon hundinstruktör och en framgångsrik och uppskattad författare av artiklar och böcker och en kunnig expert i radio och tv.

Författare: Charlotte Swanstein
ISBN: 91-534-2810-7
Förlag: ICA förlag
157 sidor Inbunden

Beställ genom att fylla i formuläret

(Förut 219:-)

NYTT PRIS = 175:-
Så långt lagret räcker